Workshops

all round cooking platform

ARCP

 

Kookworkshops

ARCP biedt diverse kookworkshops voor particulieren en bedrijven. Pas op: onze passie is besmettelijk!

 

Sushiworkshop (3 uur)

Een sushiworkshop bij ARCP is veel meer dan vis in rijst rollen. In 3 uur leert u bijvoorbeeld tonijn schroeien en tataki maken. Ook gaan we Japanse paddenstoelen frituren, California rolls maken en leert u specifieke technieken als ‘inside out steken’ en ‘vlinderen’.
Indicatieprijs €59,- per persoon, minimaal 10 personen, op onze vaste locatie in Rijswijk. Prijs afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en de gekozen gerechten.

Masterchef teamuitje, bedrijfsuitje of familiefeest (3 uur)

Bij Masterchef leert u uw collega’s of familieleden op unieke wijze kennen! Zoals in het televisieprogramma Masterchef gaat u culinair de strijd met elkaar aan. Tijdens het koken krijgt uw gezelschap tips van onze chefkok. Wie maakt het mooiste gerecht en is uw masterchef?
Indicatieprijs €59,- per persoon, minimaal 10 personen, op onze vaste locatie in Rijswijk. Prijs afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en de gekozen gerechten.

Koken uit Franse basis: ook thuis mogelijk! (3 – 4 uur)

In deze workshop gaan we aan de slag met klassieke Franse gerechten en moderne varianten die op de Franse basis zijn gebaseerd. Want ook in Frankrijk worden ‘de klassiekers’ tegenwoordig bereid met een moderne twist. U leert traditionele bereidingswijzen maar gaat vooral ook heerlijk proeven van de mooiste gerechten uit de klassieke en hedendaagse Franse keuken. Desgewenst met bijpassende wijnen.
Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen gerechten. Mogelijk aan huis of op locatie voor groepen. Indicatieprijs €69,- per persoon, bij 10 personen op onze vaste locatie in Rijswijk.

Workshop Patisserie: ook thuis mogelijk! (3 uur)

Taarten, bonbons met de heerlijkste vullingen en prachtige desserts leren maken? Het is allemaal mogelijk in onze workshop Patisserie.
Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen gerechten. Mogelijk aan huis of op locatie voor groepen. Indicatieprijs €49,- per persoon, bij 10 personen op onze vaste locatie in Rijswijk.

Workshop Macarons maken: ook thuis mogelijk! (3 uur)

De bekende macaron uit de Franse keuken is een koekje en bonbon in één. Van de vulling tot de klassieke Franse meringue-koekjes, maakt u de macaron binnenkort helemaal zelf!
Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen gerechten. Mogelijk aan huis of op locatie voor groepen. Indicatieprijs €35,- per persoon, bij 10 personen op onze vaste locatie in Rijswijk.

Workshop op maat: ook thuis mogelijk! (3 uur)

Wij kunnen elke kookworkshop op maat voor u verzorgen. U vertelt ons uw specifieke wensen en wij maken met plezier een offerte op maat. Van 1 tot 100+ personen.