Portfolio

all round cooking platform

ARCP

 

 

Portfolio

 

 

Aymen Ibrahim

Adres:                          Den Haag, Bezuidenhout
Telefoonnummer:    06-39849042
E-mail:                         aymen@arcp.nl
Geboortedatum:       25-08-1992
Nationaliteit:              Nederlands
Burgerlijke staat:       Ongehuwd

 

 

Werkervaring

ARCP – All round Cooking platform                                                01-08-2017 t/m heden

Eigenaar

 

Freelance kok
Op meerdere locaties ingezet waaronder:

Indigo, Joolz, De Borrelfabriek, Maguize, Intell Mainport, Kasteel Oud Poelgeest,
Bon Bon Partyservice, Hotel De Zeeuwse Stromen, Weesper,
alle GLT,Van der Valk ara, Werelds aan zee, Albron CP(centerparcs),
People’s place (Tommy Hilfiger en Calvin Klein bedrijfskantine),
Royal Yacht Club antwerpen, Cafe Do, Van hutten, De kort catering, Maguise.

 

Het horeca bureau

Freelance kok                                                                                        01-04-2017 t/m 31-08-2017

Westergasterras, Puur aan Zee, Beach Club Zee, Millers, Millers beach,
Pallmette, Harbour Club, Pampus, ‘t Goude Hoofd, Pantagonia,
Erasmus Paviljoen

 

Restaurant BLT /delice Theresiatraat                                              02-12-2016 t/m 01-04-2017

Chef de parti

Mise-en-place, service en schoonwerkzaamheden.

 

Restaurant New York te Den Haag                                                   14-06-2015 t/m 01-12-2016

Chef

Ø  Eindverantwoordelijk

Ø  Gerechten calculeren

Ø  Seizoensgebonden menu ontwerpen

Ø  Drie leerlingen opgeleid

Ø  Bestellingen van leveranciers controleren

 

Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte                                           14-11-2014 t/m 13-06-2015

Chef de parti

Elk aspect van banqueting, 200+ partijen meegegeven,

mise-en-place, lunch en catering.

 

Restaurant Dekxels                                                                                12-11-2012 t/m 11-11-2014

Sous-chef

All round. Tevens de verantwoordelijkheid over de keuken bij

afwezigheid van de chef.

 

Restaurant De Koepel                                                                           01-09-2012 t/m 10-11-2012

Zelfstandig werkend kok

Garde en patisserie.

 

Restaurant Saur                                                                                       01-09-2011 t/m 31-08-2012

4e jaar leerling zelfstandig werkend kok

All round. Tevens het doen van alle bestellingen.

 

Restaurant Seinpost                                                                              01-09-2010 t/m 31-08-2011

3e jaar leerling zelfstandig werkend kok

Entremetier, soms patisserie.

 

Restaurant Calla’s                                                                                 01-09-2009 t/m 31-08-2010

2e jaar leerling basis kok

Mise-en-place aan de koude kant.

 

Restaurant Saur/Wox                                                                         01-02-2009 t/m 31-08-2009

1e jaar leerling basis kok

Mise-en-place all round. Tijdens service garde patisserie.

 

Restaurant Altro te Kijkduin                                                              26-03-2008 t/m 31-01-2009

1e jaar leerling basis kok

Mise-en-place, voor- en nagerechten, ontbijtbuffet en lunches.

Laatste twee maanden snuffelstage bij De Librije.

 

Pasta Company te Scheveningen                                                   19-12-2007 t/m 22-03-2008

Mise-en-place hulp

 

Restaurant La Place Rijswijk                                                             12-10-2007 t/m 15-12-2007

Mise-en-place hulp

 

Opleidingen

–  01-09-2010 t/m 25-07-2012: ROC Mondriaan zelfstandig werkend kok, diploma behaald

–  01-09-2008 t/m 08-06-2010: ROC Leiden Basis kok, diploma behaald

–  01-09-2005 t/m 31-08-2008: François Vatelschool

Cursussen

–  12-11-2012 t/m 14-02-2013: Leermeester, certificaat behaald