Portfolio
Aymen Ibrahim
Adres: Den Haag, Bezuidenhout ![]() |
Werkervaring
ARCP – All round Cooking platform 01-08-2017 t/m heden Eigenaar
Freelance kok Indigo, Joolz, De Borrelfabriek, Maguize, Intell Mainport, Kasteel Oud Poelgeest,
Het horeca bureau Freelance kok 01-04-2017 t/m 31-08-2017 Westergasterras, Puur aan Zee, Beach Club Zee, Millers, Millers beach,
Restaurant BLT /delice Theresiatraat 02-12-2016 t/m 01-04-2017 Chef de parti Mise-en-place, service en schoonwerkzaamheden.
Restaurant New York te Den Haag 14-06-2015 t/m 01-12-2016 Chef Ø Eindverantwoordelijk Ø Gerechten calculeren Ø Seizoensgebonden menu ontwerpen Ø Drie leerlingen opgeleid Ø Bestellingen van leveranciers controleren
Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte 14-11-2014 t/m 13-06-2015 Chef de parti Elk aspect van banqueting, 200+ partijen meegegeven, mise-en-place, lunch en catering.
Restaurant Dekxels 12-11-2012 t/m 11-11-2014 Sous-chef All round. Tevens de verantwoordelijkheid over de keuken bij afwezigheid van de chef.
Restaurant De Koepel 01-09-2012 t/m 10-11-2012 Zelfstandig werkend kok Garde en patisserie.
Restaurant Saur 01-09-2011 t/m 31-08-2012 4e jaar leerling zelfstandig werkend kok All round. Tevens het doen van alle bestellingen.
Restaurant Seinpost 01-09-2010 t/m 31-08-2011 3e jaar leerling zelfstandig werkend kok Entremetier, soms patisserie.
Restaurant Calla’s 01-09-2009 t/m 31-08-2010 2e jaar leerling basis kok Mise-en-place aan de koude kant.
Restaurant Saur/Wox 01-02-2009 t/m 31-08-2009 1e jaar leerling basis kok Mise-en-place all round. Tijdens service garde patisserie.
Restaurant Altro te Kijkduin 26-03-2008 t/m 31-01-2009 1e jaar leerling basis kok Mise-en-place, voor- en nagerechten, ontbijtbuffet en lunches. Laatste twee maanden snuffelstage bij De Librije.
Pasta Company te Scheveningen 19-12-2007 t/m 22-03-2008 Mise-en-place hulp
Restaurant La Place Rijswijk 12-10-2007 t/m 15-12-2007 Mise-en-place hulp
Opleidingen – 01-09-2010 t/m 25-07-2012: ROC Mondriaan zelfstandig werkend kok, diploma behaald – 01-09-2008 t/m 08-06-2010: ROC Leiden Basis kok, diploma behaald – 01-09-2005 t/m 31-08-2008: François Vatelschool Cursussen – 12-11-2012 t/m 14-02-2013: Leermeester, certificaat behaald |