Freelance kok horeca

all round cooking platform

ARCP

 

Freelance kok horeca

 

Zoekt u een ervaren freelance kok die van strand- tot sterrenrestaurant goed uit de voeten kan? Bij ARCP mag u niet alleen kwaliteit en flexibiliteit, maar ook echte passie voor het vak verwachten!
Aymen Ibrahim: “Vaak hoor ik van collega koks: ‘waar maak jij je nou druk om?’. Het antwoord is simpel:

“Ik wil dat de gasten aan tafel én de opdrachtgever 100% tevreden zijn.”

ARCP staat garant voor:

  • Ruim 10 jaar ervaring van strand- tot sterrenrestaurant
  • Aanstekelijke Passie & Grenzeloze inzet
  • 100% tevredenheid
  • Creativiteit in opmaak en smaak, oog voor finesse
  • Leidinggevende kwaliteiten (personeel en klanten enthousiasmeren)
  • Horecamentaliteit & Flexibele instelling

Wilt u een ervaren freelance kok inhuren? Aymen werkte onder andere voor:
Westergasterras, Puur aan Zee, Beach Club Zee, Millers, Millers beach, Indigo, Bij Laurens, Pallmette, Harbour Club, Pampus, ‘t Goude Hoofd, Pantagonia, Erasmus Paviljoen, Joolz, De Borrelfabriek, Maguize, Intell Mainport, Kasteel Oud Poelgeest, Bon Bon Partyservice, Hotel De Zeeuwse Stromen, Weesper, alle GLT locaties.
Bekijk het volledige portfolio.